Маслени сладки Гъбки

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k7k2k6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
Порции
30
"От тези маслени сладки гъбки може да хапвате спокойно, защото те нямат отровен двойник, само сладък"

Необходими Продукти

  • мас - 250 г
  • пудра захар - 120 г
  • брашно - 500 г
  • ванилия - 2 бр.
  • какао
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете брашното, захарта и ванилията. Към сухата смес прибавете маста и замесете меко тесто. Направете топчета и ги подредете в тава, застлана с хартия за печене.

С помоща на малък накрайник или капачка от химикалка, топвайте в какаото и направете очертание на всяко топче. Печете на 180 градуса за 8-10 минути.

Като порозовеят отдолу, ги вадете. Оставете да се охладят и поръсете с пудра захар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Калиакра Лазарова
Калиакра Лазарова
Много добре се получиха
20.05.2018 16:22