Сарми с кълцано месо и бекон

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
28/07/2016
"За лакомниците - най-вкусните сарми с кълцано месо и бекон - и да, може да си оближете чинията от нас да мине "
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции12 бр.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 071
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте месото на ситно. Задушете го в малко олио. Прибавете ситно нарязаните бекон, лук и моркови.

След няколко минути прибавете доматеното пюре и подправките. От зелевите листа и плънката завийте малки сарми.

Наредете ги в тавичка, сипете вода и малко мазнина. Печете на 200 градуса 40 минути или до готовност.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар