Пилешки бутчета с жълт ориз, царевица и моркови

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
28/07/2016
"Тайната на добрия вкус на храната е в малките детайли и в старанието на готвача "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 926
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолете и поръсете бутчетата с черен пипер. Запържете ги до златисто. Извадете и в същата мазнина задушете лука, моркова и ориза.

Разбъркайте добре и изсипете сместа в тава.Налейте бульона, добавете царевицата и куркумата.

Посолете и наредете бутчета върху ориза. Печете на 200 градуса 35-40 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Красимира Андреева
Много вкусна рецепта.
0
0