Пресни гъби с лук и магданоз

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
29/07/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 047
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме хубаво гъбите. Нарязваме на малки парченца и варим 15 минути.

В олио запържваме брашното и прибавяме почистения, измит и нарязан зелен лук, доматено пюре и червен пипер на вкус. Прибавяме и гъбите, заедно с водата, в която са врели.

Когато сместа заври, прибавяме нарязания зелен магданоз. Варим ястието до готовност. Когато е готово, застройваме с разбити яйца и кисело мляко.

Мултифункционално ренде с 5 приставки-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Мултифункционално ренде с 5 приставки
28.99 лв.
22.32 лв.
Виж ››

Оставете работата по подготовката на продуктите за готвене на новото си мултифункционално ренде, вие просто си изберете приставка. Невероятно кухненско пособие, което веднъж попаднало в ръцете на една домакиня, трудно се измъква от тях. Многофункционално ренде за рязане на зеленчуци, плодове, сирене, подправки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар