Сладкиш Глезорана

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
31/07/2016
"Наричайте ни глезорани, но ни донесете по едно парче сладкиш глезорана, за да го опитаме и ние "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 228
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете нектарините на малки кубчета. Половината от руло, също нарежете на кубчета. Бисквитите разчупете на две, а стафидите накиснете във вода.

Поставете нектарините, рулото, бисквитите и стафидите в купа и разбъркайте.

Застелете форма с хартия за печене. Изсипете сместа от купата. Отгоре наредете останалата част от рулото, нарязано на парченца.

С останалите бисквитите, запълнете празнините. Разбийте яйцата със захарта. Добавете млякото, разбъркайте и изсипете във формата.

Печете на 180 градуса около 40 минути. Извадете и оставете да се охлади. Обърнете го в чиния, махнете хартията и пак го обърнете обратно.

Намажете го със сладкото и го сложете в хладилника да се охлади.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар