Пикантно пиле Шанхай с червен гъбен сос

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
31/07/2016
"Съберете смелост и опитайте нашето предложение за пикантно пиле "
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо945
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа сложете измитите и почистени бутчета. Поръсете ги с подправката. Поръсете с олио и ги запечете за 20-25 минути. В малко мазнина запържете лука. Добавете нарязаните на филийки гъби.

След като сменят цвета си, поръсете с брашното и червения пипер. Налейте вода, до необходимата гъстота.

Добавете останалите подправки и оставете соса да ври около 15 минути. Сервирайте бутчетата върху соса и запечени картофки с чесън.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар