Крилца Buffalo

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
377
2k
1k
917
4
02/08/2016
"Сочни Крилца Buffalo, които буквално ще отлетят от чинията за нула време "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 429
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • пилешки крилца - 1 кг
  • масло - 30 г
  • сос табаско - 1 с. л.
  • винен оцет - 1/2 с. л.
  • лют червен пипер - 1/4 ч. л.
  • червен пипер - 2 ч. л. сладък
  • сол - 1 ч. л.
  • чесън - 1 ч. л. на прах
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете пилешките крилца и ги разделете на две. От продуктите направете марината.

Разтопете маслото и към него прибавете останалите подправки. Смесете ги добре и залейте с нея крилцата.

Оставете ги в хладилник за 2-3 часа. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар