Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Зелен боб със зехтин и кисело млеко

Зелен боб със зехтин и кисело млеко

Vildan AhmedovaVildan Ahmedova
Чирак
2711110270
Зелен боб със зехтин и кисело млеко
Снимка: Vildan Ahmedova
1 / 2
06/08/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Най-лесната и най-вкусната идея за обяд! И да ви е сладко!"

Необходими Продукти

  • зелен фасул - 500 г
  • кисело млеко - 1 кофичка
  • зехтин
  • копър
  • чесън
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварява се добре зеленият боб, който е добре да ври с малко сол, след което се изцежда водата.

Изсипва се бобът в чиниите по порции.

След това се запържва в тиганче зехтинът с чесъна, след 5 мин запържване може да се залее зеленият боб със запържения зехтин.

Залива се с по 2 лъжици кисело мляко и за украса се прибавя и копър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: