Филийки със сърцевина от яйца и суджук

Vildan AhmedovaVildan Ahmedova
Чирак
27
37
1
06/08/2016
"Знаем точно какво да направим със стария хляб, че да се превърне в нещо наистина вкусно "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо826
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • хляб - няколко филии (по възможност да е сповече коричка)
  • суджук - 100 г
  • чери домати - няколко
  • кашкавал - 200 г
  • яйца - 4 - 5 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нареждат се филиите в тавичка, като леко се издълбава вътрешността на филиите.

Във всяка филия се чупи по едно яйце и се добавя ситно нарязан суджук.

Настъргва се кашкавал на всяка една от филиите поотделно, след като бъдат заляни с яйце и малко суджук, и се поставят във фурната да се позапекат.

След леко зачервяване на кашкавала и яйцето се изваждат и се слага по половин чери домат на всяка филия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар