Gotvach.bg»Рецепти»Закуски и печива»Пържени филийки»Филийки със сърцевина от яйца и суджук

Филийки със сърцевина от яйца и суджук

редакция:
Vildan AhmedovaVildan Ahmedova
Чирак
27111102
Филийки със сърцевина от яйца и суджук
Снимка: Vildan Ahmedova
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Знаем точно какво да направим със стария хляб, че да се превърне в нещо наистина вкусно."

Необходими Продукти

  • хляб - няколко филии (по възможност да е сповече коричка)
  • суджук - 100 г
  • чери домати - няколко
  • кашкавал - 200 г
  • яйца - 4 - 5 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нареждат се филиите в тавичка, като леко се издълбава вътрешността на филиите.

Във всяка филия се чупи по едно яйце и се добавя ситно нарязан суджук.

Настъргва се кашкавал на всяка една от филиите поотделно, след като бъдат заляни с яйце и малко суджук, и се поставят във фурната да се позапекат.

След леко зачервяване на кашкавала и яйцето се изваждат и се слага по половин чери домат на всяка филия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: