Пиле Жулиен-домашна рецепта

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
695
961
2061
5
11/08/2016
"Пиле с богат и плътен вкус и аромат, което най-добре се консумира със свежа салата и близки приятели "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 972
  • Преглеждания за месеца154
  • Преглеждания за седмицата48
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете филето, бекона и краставичките на ивички с дебелина 1 см. Сложете зехтин в дълбок тиган и запържете месото до златисто. Подправете със сол и черен пипер.

Извадете пилето, добавете бекона, запържете за кратко и сложете и краставичките.

Гответе до златисто на бекона. Сложете виното и разбъркайте. Изчакайте няколко минути да се изпари алкохола.

Прибавете сметаната и горчицата, разбъркайте и сложете парчетата пиле.Накрая добавете топеното сирене, подправете и разбъркайте. Гответе още около 5мин до сгъстяване на соса.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар