Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Пилешки бутчета с пармезан и бяло вино

Пилешки бутчета с пармезан и бяло вино

Пилешки бутчета с пармезан и бяло вино
Снимка: Веселина Константинова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
5
"Ароматни пилешки бутчета, които направо се топят в устата"

Необходими Продукти

  • пилешки бутчета - 5 бр. обезкостени
  • пармезан - 50 г
  • бяло вино - 1/2 ч.ч.
  • соев сос - 2 с.л.
  • сол
  • универсална подправка - подправка за пиле
  • гъби - 3 - 4 бр.
  • олио - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете бутчетата със соев сос и ги сложете в подходяща тава за печене. Овкусете ги със сол и подправка за пиле.

Нарежете гъбите на филийки и добавете и тях. Поръсете с олиото и налейте бялото вино. Отгоре поръсете с настърган пармезан.

Изпечете в загрята фурна до готовност. Сервирайте с лимон.

Пилешките бутчета с пармезан и бяло вино са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: