Свински сърца на грил

Свински сърца на грил
Снимка: Веселина Константинова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Бирата ви си има нови най-добри приятели и те се казват Свински сърца на грил"

Необходими Продукти

  • свински сърца - 2 бр.
  • сол
  • универсална подправка - за свинско месо
  • олио - 3 с.л.
  • соев сос
  • лимони
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете свинските сърца. Разполовете ги надве и направете напречни разрези по повърхността.

Поръсете ги със соев сос и олио. Овкусете ги със сол и подправки.

Загрейте грила и ги изпечете от всички страни до готовност.

Сервирайте мезето с лимон.

Свинските сърца на грил са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
53
40
30
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Веселина Константинова
Веселина Константинова
Нарязани на фино и с хубави подправки, са идеално мезе за бира!
12.08.2016 18:32
1
Албена Асенова
Албена Асенова
Винаги съм си мислела,че сърцата не стават за грил, защото са само мускул без каквато и да е мазнина в тях.
12.08.2016 14:17