Меденки с орехови ядки

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
297
3k
660
763
3
18/08/2016
"Примамлив аромат на току що извадени от фурната меденки се носи от кухнята!"
Приготвяне60 мин.
Готвене60 мин.
Общо120 мин.
Порции20 бр.
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 368
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват, добавя се захарта, олиото, меда, содата и канелата и пак се разбиват с миксер.

Прибавя се брашното и се оформя меко тесто.

Оформят се малки топченца от тесто и отгоре се слага половин орех.

Пекат се в предварителна загрята фурна на 170 градуса до получаване на златист цвят.

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар