Начин на приготвяне
Взимаме 6 филии хляб и отстраняваме с остър нож корите. С помощта на формичка за сладки сърце си правим на три от филиите разрези с по две сърца голяма форма. Мажем ги с размекнато масло.
С по-малка форма сърце си правим разрези на сърца от печен пипер и слайдове кашкавал. На някои то тях слагаме цели, на други разполовен и от двете-кашкавал и пипер или кашкавали маслинова паста.
Четвъртата филия режем на 4 триъгълника. Върху всеки нанасяме червен хайвер. Последните две филии режем на по четири квадрата. Мажем ги с крема сирене.
Украсяваме ги с малко откъснато парче от слайд прошуто, малко горчица, маслинова паста.
Подреждаме в чиния. Подходящи са за празник.