Яхния с пиле, наденица и зелен боб

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
03/09/2016
"Обичаме лятото, но още повече обичаме вкусните яхнии, които приготвяме в неговия край, когато времето не е толкова горещо, а зеленчуците са все още свежи!"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо981
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на порции и го запържете. Добавете нарязания на ситно лук, чесън и морков.

След няколко минути прибавете нарязаната на колелца наденица.

След като се позапържат продуктите, поръсете с брашното и пипера.

Размийте пюрето в малко вода и го добавете в тенджерата. Долейте още вода, колкото е необходимо, прибавете подправките и зеления боб.

Оставете ястието на колона до омекване на зеленчуците.

Поднесете с нарязан магданоз.

Красива емайлирана тенджера 7.5 литра
Приготвяй си тази рецепта с:
Красива емайлирана тенджера 7.5 литра
30.00 лв.
Виж ››

Голяма и красива емайлирана тенджера, която ще се сприятели с кухнята ви за миг! Позволява приготвяне на обемно количество храна. Поддържа се лесно. Тенджерата е с вместимост 7.5 л, а дръжките и капакът създават допълнително удобство при употреба.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар