Начин на приготвяне
Кашуто се измива и се накисва във вода за 8 часа. След това се измива пак и се поставя в блендер заедно с останалите продукти за соса.
Добавят и няколко супени лъжици вода, колкото сместа да може да се смели по-лесно. След като всичко се смели, се оставя в хладилник, за да се охлади.
Междувременно тиквичките се нарязват по дължина на филии, дебели около 0.5 мл. Редят се върху хартия за печене и се поръсват с подправки и малко мазнина.
Пекат се за 15 минути на 180-190 градуса. След това всяка филия се нарязва по дължина на ленти, така че да се получат талиатели.
Те се разпределят в чинии и се поливат със суровия сос от кашу. Гарнират се с парченце домат. По желание се поръсват със сух босилек.