Талиатели със сметана, гъби и шунка

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2954168903
08/09/2016
"Никога няма да отслабнем, щом има кой да ни приготвя вкусни талиатели със сметана, гъби и шунка!"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 920
  • Преглеждания за месеца182
  • Преглеждания за седмицата27
  • Коментирана6 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Талиателите се сваряват във вряща подсолена вода. Изплакват се и се отцеждат. Измийте добре гъбите и ги нарежете на полумесеци. Шунката нарежете на лентички.

Гъбите се задушават в зехтина докато напълно омекнат, след това се добавя шунката. Сметаната се добавя към останалите продукти и се бърка докато се сгъсти.

Накрая се прибавя пастата и се разбърква, докато ароматите им смесят. Сервирайте пастата гореща.

Рейтинг

5 7
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Весела Бойчева
С мааалко сол и черен пипер, станаха чудни :)
1
1
Весела Бойчева
А подправки някакви не се ли слагат? сол поне :)
0
1
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Аз не съм сложила подправки, а специално солта гледам да я избягвам. Всичко е въпрос на вкус :)
0
0
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Никъде не съм писала, че е поръсено с пармезан, а с повече сметана на мен ми идват тежки... Въпрос на вкус :)
0
0