Gotvach.bg»Рецепти»Туршии и зимнина»Кьопоолу»Моето домашно кьопоолу с орехи

Моето домашно кьопоолу с орехи

Моето домашно кьопоолу с орехи
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Придайте на класическата рецепта са кьопоолу нотка пикантност с орехови ядки!"

Необходими Продукти

  • патладжани - 3 бр.
  • чушки - 2 бр. (червени)
  • орехи - 5 - 6 бр.
  • чесън - 2 скилидки
  • магданоз
  • олио
  • сол
  • маслини
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпичаме патладжаните и чушките. Задушаваме ги в тенджера с капак, след което ги обелваме.

В купа поръсваме сол и счукваме скилидките чесън с орехите, след което начукваме и чушките защото са по-твърди и накрая патладжана.

Всичко трябва да бъде много добре счукано и тогава добавяте олио, вкусвате и ако е необходимо добавяте още сол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: