Паламуд с лимонов сок

17/09/2016
"Лятото си отиде, но бирата и паламудът ще ни напомнят за морето!"
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 062
  • Преглеждания за месеца268
  • Преглеждания за седмицата101
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържена Риба

Начин на приготвяне

Първо, рибата паламуд се почиства добре.

Нарязва се на парчета, после се поръсва със сол и се маринова с лимонов сок.

Оставя се да отлежи за 1-2 часа в хладилника, покрита с фолио.

Овалва се в брашното и се пържи в загрята мазнина до златист цвят.

Поднасяме с резени лимон и чаша бира.

Добър апетит!

Дълбок тиган с каменно покритие 22 см.-21%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 22 см.
19.00 лв.
15.00 лв.
Виж ››

От тиган с каменно покритие се нуждае всеки котлон - не го лишавайте от възможността да приготви вкусни гозби за вас и вашето семейство. Дълбок, голям, с удобна топлоизолираща дръжка. Тиганът е с незалепващо покритие и насърчава здравословното хранене.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар