Паламуд на скара

Паламуд на скара

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
Паламуд на скара1 / 2
04/12/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви10 мин.
Общо30 мин.
Порции1-2
"Вечеря с дъх на море и весели спомени!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибите добре от глави, опашки, гръбнак, посолете ги, полейте ги с прясно изцеден лимонов сок и ги оставете да отлежат 5-10 минути.

Намажете ги обилно с олио и ги сложете да се пекат на скара, като ги обръщате на няколко пъти и ги мажете с олио.

Накълцайте магданоза на ситно, и го разбъркайте с разтопеното масло. Оставете да стегне маслото в камерата, след което го нарежете на филийки.

В коремите на опечените паламуди се слага по няколко филийки от магданозеното масло.

Рейтинг

5 4
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: