Паламуд на скара

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
9k
04/12/2011
"Вечеря с дъх на море и весели спомени!"
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции1-2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо37 517
  • Преглеждания за месеца748
  • Преглеждания за седмицата167
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибите добре от глави, опашки, гръбнак, посолете ги, полейте ги с прясно изцеден лимонов сок и ги оставете да отлежат 5-10 минути.

Намажете ги обилно с олио и ги сложете да се пекат на скара, като ги обръщате на няколко пъти и ги мажете с олио.

Накълцайте магданоза на ситно, и го разбъркайте с разтопеното масло. Оставете да стегне маслото в камерата, след което го нарежете на филийки.

В коремите на опечените паламуди се слага по няколко филийки от магданозеното масло.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 4
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Цветозар
Цветозар
20.11.2016 19:30
Много вкусна рибата ,аз малко по различно е направих от гледна точка ,че я разтворих като книга и после я разделих на две ,като две вратни пържоли стана от риба :P. Много вкусно благодаря за рецептата : )
0
0
димитро88
димитро88
24.07.2015 15:19
ами сега .....каква е рибата нямавремеее
1
0
123
123
28.11.2012 21:28
като става въпрос за снимката - освен че не е паламуд не е и изчистена от глави и опашки както пише в рецептата
2
0
Цветозар
Цветозар
20.11.2016 19:32
пиши ми ако искаш ще ти покажа снимки аз си я направих по неговата рецепта ,но направих доста по хубави снимки и видео малко дори направих :D
1
0