Стерилизирана салата

СимонаСимонаНовак
16/10/2012
"Когато предварително сте приготвили салатата, нищо не може да ви изненада неприятно!"
Приготвяне50 мин.
Готвене90 мин.
Общо140 мин.
Порции5-6 буркана
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 470
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Червените чушки и патладжанът се опичат, обелват и нарязват. В загрято олио се запържват до златисто нарязаните на кръгчета и почистени ябълки.

Към тях се добавят чушките и патладжаните, счукания чесън, нарязания магданоз и разтворената в оцета захар. Сместа се посолява и насипва в буркани, които се стерилизират за 10 мин.

Рейтинг

5 3
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламен
Пламен
06.11.2012 18:06
Пробвал съм такъв елексир и е прекрасен!

Благодаря за рецептата!
0
0