Сарми с кайма в листа от лапад

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
696
6k
1k
2k
6
24/09/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене45 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 800
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаният на ситно лук се задушава в малко олио. Добавят се оризът, нарязаните на дребно домати и сол на вкус.

Подправя се ястието с червен пипер и се долива малко гореща вода. Когато оризът набъбне и поеме водата се прибавят каймата, черният пипер, наситненият магданоз, джоджен и копър.

Лападът се попарва в подсолена гореща вода. Правят се сармички, като във всеки лист се слага от плънката.

Подреждат се в тенджера и се варят на слаб котлон.За заливка се прави застройка от киселото мляко, яйцата и брашното.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак-23%
Приготвяй си тази рецепта с:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
23.10 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар