Начин на приготвяне
Нарязвате месото на ивици или кубчета. Лука на едри парчета с чушките.
В дълбок тиган запържвате месото като му сипете малко вода, когато изври водата прибавяте лука и чушката. Заедно пържите до омекване на лука.
Нарязвате на ивици, гъбите, шунката и топеното сирене.
В гювечетата първо разпределяте от месото, шунката, топеното сирене, гъбите, а доматения сок малко клоквате на котлона с чубрица и черен пипер. Добавяте и него по 5 с.л на гювече.
Картофите ги режете за пържене и ги изпържвате но не много, слагате и тях най-отгоре.
Печете във печката да се смесят вкусовете им, не много защото всичко в тях е готово.
Невероятно вкусните гювечета с топено сирене са чудни.
Коментари