Боб с кюфтенца в гювеч

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
26/09/2016
"Като заклети почитатели на боба за сетен път се уверяваме, че най-вкусен е с кюфтенца "
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 391
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган с малко олио задушете нарязаните зеленчуци. Добавете подправките и прибавете сварения боб.

Изсипете сместа в гювеча и сипете топла вода. От овкусената кайма направете малки кюфтенца и ги оваляйте в брашно. Пуснете ги в гювеча при боба.

Затворете капака и гответе ястието на 170 градуса около час и половина.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар