Свинско с грах и пресни картофи в гювеч

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
27/09/2016
"Класическо ястие със свинско месо, което става най-вкусно и ароматно именно когато е приготвено в гювеч "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 092
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на кубчета и се задушава в мазнина. Добавя се лукът, нарязан на ситно, морковите - нарязани на колелца (ако са по-едри - на половинки), чушките, нарязани на малки парчета, и настърганият домат.

Добавете подправките и изсипете сместа в гювеча. Налейте вода и добавете обелените пресни картофи. Затворете капака на гювеча и гответе ястието на 180 градуса около час и половина. Накрая прибавете граха и след десетина минути ястието е готово.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар