Вкусно гювече с кайма

28/09/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру225885882818
"Вкусна идея за бърза вечеря, с която обаче няма да се отървете от гости!"
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо53 666
  • Преглеждания за месеца553
  • Преглеждания за седмицата36
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрява се олио, запържваме ситно нарязан лук. Добавя се каймата и се разбърква да стане на трохи.

Гъбите се отцеждат и прибавяме към каймата. Овкусява се с малко сол, черен пипер и риган.

Пържим да остане на мазнина, прибавя се червеният пипер и се сваля да не загори, като се разбърква.

Сместа се разпределя в две гювечета. Приготвя се заливка от разбити яйца с прясното мляко.

Разделя се в двете гювечета Печем в студена фурна 200 градуса за 20 минути. Поднасяме с пресен магданоз.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Анонимен
Анонимен
02.12.2018 00:28
ne go probvaite za6toto gostite mi ostanaha gladni.prili4a6e na poslednite dve snimki i ne moje6e da se iade
0
1
Анонимен
Анонимен
02.12.2018 00:21
proba li go predi da go snima6.za6toto e tolkova suho i bez vkus
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв