Джинджифилови бисквити

gerganagergana
Новак
16
79
27
33
29/09/2016
"Хрупкави джинджифилови бисквити, чудесно допълнение към сутрешното или следобедното кафе "
Приготвяне25 мин.
Готвене8 мин.
Общо33 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 886
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Бисквити

Начин на приготвяне

Пресяваме брашното заедно с бакпулвера, содата, джинджифила и канелата. Слагаме меда и маслото да се разтопят на водна баня.

Разбиваме ги с яйцето и към тази течна смес добавяме сместа с брашното малко по малко. Получава се маслено тесто.

Разточваме тестото на блат около 3 мм и изрязваме бисквити с желаната от нас форма.

Нареждаме в тава с хартия за печене и печем в загрята на 180 градуса фурна за 7-8 мин.

Метално сито за вашите сладкиши, баници и печива
За хубаво тесто използвайте това:
Метално сито за вашите сладкиши, баници и печива
4.95 лв.
Виж ››

Висококачествено метално сито, с чиято помощ ще приготвяте най-вкусните кексове и питки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар