Джинджифилови бисквити

gerganagergana
Новак
16
147
29/09/2016
"Хрупкави джинджифилови бисквити, чудесно допълнение към сутрешното или следобедното кафе "
Приготвяне25 мин.
Готвене8 мин.
Общо33 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 702
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресяваме брашното заедно с бакпулвера, содата, джинджифила и канелата. Слагаме меда и маслото да се разтопят на водна баня.

Разбиваме ги с яйцето и към тази течна смес добавяме сместа с брашното малко по малко. Получава се маслено тесто.

Разточваме тестото на блат около 3 мм и изрязваме бисквити с желаната от нас форма.

Нареждаме в тава с хартия за печене и печем в загрята на 180 градуса фурна за 7-8 мин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар