Пица с гъби и маслини

30/09/2016
"Вечерята ще е готова за минути, а вие ще имате време да обърнете внимание на близките си "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо531
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Готовите блатове се намазват с доматено пюре и се поръсват с риган. Отгоре се разпределят отцедените от течността и нарязани ситно гъби, поръсваме с царевица.

Маслините се почистват от костилката и се нарязват на парченца, разпределят се върху всеки блат.

Лукът се обелва и нарязва на полумесеци. Поръсваме с настърган кашкавал, залива се с една лъжица зехтин и запичаме в загрята фурна 180 градуса до зачервяване.

Поднасяме с клонки пресен магданоз.

Бързо и много вкусно!

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар