Сочен Тепси Кебап

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
4453k7182
Сочен Тепси Кебап
Снимка: Gergana Tsvetanova
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Комбинацията от крехко свинско месо и праз е просто неустоима"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 глава
  • праз - 5 - 6 стръка лук
  • домати - 2 бр.
  • доматено пюре - 1 с.л.
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • дафинови листа - 3 бр.
  • червен пипер - 1 с.л.
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • вода - 1/2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета и се запържва в олиото. Прехвърля се в тавата, в която ще се пече ястието.

Празът, почистен и измит, се реже наполовина по дължина, след това на полумесеци.

Добавя се към месото, слагат се настърганите домати и подправките, сипва се водата в малко олио.

Ястието се пече до пълна готовност да остане на мазнина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: