Панакота с малини

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
695
7k
2k
7k
5
04/10/2016
"Млечен крем с нежни малини и шоколад, кой може да му устои?"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 031
  • Преглеждания за месеца88
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтворете желатина във водата и оставете да набъбне. Сложете в тенджера сметаната, прясното мляко и меда. Поставете на котлона и загрейте като внимавате да не завира.

Сложете вече набъбналия желатин в топлата смес и разбъркайте. Махнете от котлона и оставете сместа да се охлади.

Пригответе си десертни купички или чашки и във всяка сложете по няколко малинки.

Сипете във всяка от млечната смес и сложете в хладилник да стегне за няколко часа.

Готовия крем обърнете в чинийки и украсете с разтопения шоколад и малини.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар