Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Гювеч»Джолан с мед и вино в гювеч

Джолан с мед и вино в гювеч

Натали ТиховаНатали Тихова
Чирак
1458613651
Джолан с мед и вино в гювеч
Снимка: Натали Тихова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
195 мин.
Порции
4-6
"Джолан се приготвя бавно, но резултатът всеки път е отличен"

Необходими Продукти

  • джолан - 1 бр.
  • картофи - 1 кг
  • моркови - 2 бр.
  • лук - 2 глави
  • вино - 1 ч.ч.
  • мед - 2 с.л.
  • подправки
  • вода - 1 ч.ч.
  • брашно - 1 - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазваме джолана с мед и наливаме вино и подправки.

Пекох 2 часа само джолана на 200 градуса, след това добвих, моркови, лук и картоф.

Пекох още час на 200 градуса.

Ако е нужно, добавете малко брашно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: