Шкембе с лютика

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
443
1064
372
5
07/10/2016
"Такава вкусотия - пръстите да си оближеш "
Приготвяне5 мин.
Готвене35 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо224
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шкембето се почиства внимателно и се измива добре. Сварява се в подсолена вода и се нарязва на тънки лентички (около 1 см.).

Доматите се рендосват, а чушките се режат на дребно.

Шкембето прехвърляте в тава заедно с половината масло, като разбърквате то да се стопи.

Отгоре заливате с доматите и чушките и режете и редите останалото масло на малки парченца.

Ястието се пече на 220 градуса, докато придобие приятен загар.

При необходимост посолете допълнително, когато вече всичко е готово.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар