Свински пържолки с гъби, грах и спанак

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
07/10/2016
"Вълшебна комбинация от свинско, грах и спанак, която ни допадна изключително много "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 046
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки пържоли. Овкусете ги със сол, черен пипер и соев сос. Подредете ги в тавичка, намазана с олио (тях също намажете) и ги запечете във фурната.

След 10-15 минути добавете нарязаните лук и моркови. След като лукът смени цвета си, добавете гъбите, граха и спанака.

Налейте топла вода, добавете подправки на вкус и върнете обратно във фурната за още 35 минути или докато всички продукти се сготвят и остане на мазнина.

Извадете ястието и го поръсете с нарязан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар