Начин на приготвяне
Продуктите за маринатата се смесват в дълбока купа. Пържолите се измиват, отцеждат се добре, начукват се и се накисват в марината.
Покриват се с фолио и се оставят на хладно за 3-4 часа. После пържолките се изваждат от маринатата, нареждат се в подходяща тава.
Гъбите се измиват и се отцеждат. Режат се на малки парчета и се нареждат върху пържолите.
Топеното сирене се нарязва на кубчета и също се разполагат равномерно отгоре. Заливат се с останалата марината.
Тавата се покрива с фолио и се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса.
20 минути преди да бъдат готови, фолиото се маха, нареждат се нарязаните на полумесец домати и се доопичат.
Свинските пържолки с гъби и топено сирене са готови.