Саздърма с яйца

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4562k2k5
Саздърма с яйца1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
4 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
19 мин.
Порции
5
"Това е най-първото и най-бързото ястие, което приготвихме сами"

Необходими Продукти

  • саздърма - 350 г овча
  • яйца - 5 бр.
  • люти чушки - 2 бр. сушени червени
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете саздърмата на парчета и ги наредете в тава.

От ниско счупете яйцата върху парчетата саздърма, като се стремите яйцата да останат цели и да не се разтекат.

Слагате в умерена фурна (180 градуса), докато видимо яйцата са готови за консумиране.

Вкусно е както поднесено топло, така и студено.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: