Саздърма с яйца

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
443
1064
372
5
07/10/2016
"Това е най-първото и най-бързото ястие, което приготвихме сами "
Приготвяне4 мин.
Готвене15 мин.
Общо19 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 393
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • саздърма - 350 г овча
  • яйца - 5 бр.
  • люти чушки - 2 бр. сушени червени
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете саздърмата на парчета и ги наредете в тава.

От ниско счупете яйцата върху парчетата саздърма, като се стремите яйцата да останат цели и да не се разтекат.

Слагате в умерена фурна (180 градуса), докато видимо яйцата са готови за консумиране.

Вкусно е както поднесено топло, така и студено.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар