Супа от зелен фасул и джанки

Monika IvanovaMonika IvanovaМастър Шеф43910643725
09/10/2016
"От тефтерите на баба до нашата трапеза "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо652
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате зеления фасул на дребно и го слагате в топла вода да ври докато омекне.

Прибавяте доматите и лука нарязани на ситно, а малко по-късно и джанките.

Сиупата се посолява и се вари още 20 минути като накрая добавяте подправките на вкус и застройвате с яйцето.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар