Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Супа от зелен фасул и джанки

Супа от зелен фасул и джанки

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4562k2k5
Супа от зелен фасул и джанки1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"От тефтерите на баба до нашата трапеза"

Необходими Продукти

  • зелен фасул - 500 г
  • пресен лук - 1 връзка
  • домати - 250 г
  • джанки - 1 ч.ч.
  • чубрица - 1 - 2 стръка
  • яйца - 1 бр.
  • джоджен
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате зеления фасул на дребно и го слагате в топла вода да ври докато омекне.

Прибавяте доматите и лука нарязани на ситно, а малко по-късно и джанките.

Сиупата се посолява и се вари още 20 минути като накрая добавяте подправките на вкус и застройвате с яйцето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: