Пържоли с горчица и мед в тавичка

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
695
7k
2k
7k
5
10/10/2016
"Не може просто да хвърлите пържолите в тавата и да очаквате добри резултати. Те искат хубава марината и търпение "
Приготвяне10 мин.
Готвене70 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо54 875
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете свинските пържоли в тава, като ги подредите една до друга, без да ги захлупвате.

В купа смесете всички останали състави и подправите. Разбъркайте и полейте със сместа месото.

Сложете домакинско фолио и приберете в хладилник за 3 часа да се маринова.

Извадете месото и оставете на стайна температура за 30 мин.

Загрейте фурната на 180 градуса. Покрийте месото с алуминиево фолио и сложете да се пече за 50 мин.

Извадете тавата, махнете фолиото и запечете пържолите за още 15-20 мин до приятен загар.

Рейтинг

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
magdanozka
magdanozka
02.12.2018 09:39
Уникални са.Сочни,крехки и разбира се вкусни.
0
0
Цветелина Стойкова
Страхотно! Поздравления за рецептата!!!
0
0
Веселина Константинова
О, джоланчетата са страхотно месце!
2
0