Тази рецепта коментираха

Анонимен
Магданозка
Магданозка
Уникални са.Сочни,крехки и разбира се вкусни.
02.12.2018 09:39
Цветелина Стойкова
Цветелина Стойкова
Страхотно! Поздравления за рецептата!!!
24.05.2018 17:29
Веселина Константинова
Веселина Константинова
О, джоланчетата са страхотно месце!
10.10.2016 17:52
2
marcheva14
marcheva14
Сигурно е така, не споря, но като го видя плеснат огромен в чинията и ми се отяжда. Ако реша някой ден да го приготвям ще ти открадна рецептата за джолана.
10.10.2016 17:13
marcheva14
marcheva14
Тази рецепта ти я приемам, много е хубава, но тези джолани които ги гледам на снимки хич не са по моя вкус, не съм опитвала не съм и приготвяла, не зная изобщо какво бих го правила ако ми се наложи, но и никой няма такава идея у дома. Само в Германия съм виждала такова нещо да се поднася в техните кръчми, аз така и не го опитах, въпреки че всички се облизваха
10.10.2016 17:07
2
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Миме, месото от джолана е най-вкусно. Няма по хубаво месо в прасето. Има джолани, които не са с много мазнина и сланина и може да си избереш, но ти гарантирам, че джолана приготвен с подправи, леко задушен и изпечен е инстинска наслада за душата.
10.10.2016 17:11
7