Миш-маш с мляно месо

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1252
205
139
6
27/12/2019
"Богат миш-маш - истинска радост за очите и стомаха "
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 357
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука, чушките и доматите на ситно. В тиган сипете олио и първо запържете лука.

След като се позапържи, добавете чушките. След няколко минути прибавете каймата.

Разбъркайте хубаво, за се раздроби и стане на трохи.

След като смени цвета си, прибавете доматите и оставете ястието да къкри на слаб огън, докато изври течността и остане на мазнина. Накрая разбийте с вилица яйцата и ги прибавете в тигана.

Разбъркайте миш маша добре и след няколко минути свалете от котлона. Поръсете с нарязан магданоз.

Миш-машът с мляно месо е много вкусен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар