Свински ребърца с мед и горчица на фурна

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
297
43
6924
3
14/10/2016
"Ако и вие сте от онези хора, за които свинските ребърца са най-предпочитаните зеленчуци - следващата рецепта е точно за вас "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
18 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо96 617
  • Преглеждания за месеца136
  • Преглеждания за седмицата397
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена18

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте ребърцата и ги подсушете. В отделна купа смесете водата, меда, горчицата, куркумата, кимиона, черния пипер и солта и бъркайте до получаване на еднородна смес.

Сложете ребрата в сместа и оставете в хладилник за минимум 2 часа. Ако имате повече време ги оставете да престоят едно денонощие.

Сложете в леко намазнена тава и печете в предварително загрята фурна на 250 градуса за 60 мин.

Сервирайте свинските ребърца с микс от зеленчуци, доматена салата или друга гарнитура по желание.

Рейтинг

5 11
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Ivelina Yordanova
Ivelina Yordanova
27.01.2019 15:44
Може ли да се изпекат с марината?
1
0
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Да, може
0
0
Stoian Dobrev
Stoian Dobrev
18.12.2018 11:51
С фолио ли трябва да е защото ми се струва че ще загори на дълго печене
0
0
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Може да покриете тавата за печене с фолио
0
1
Асен Константинов
Това,с водата-точно ли е?Само 50ml. ?!?
0
0
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Да, 50 мл е водата, не е грешка.
0
0