Вегетарианска омлет-пица

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
444
1k
1k
963
5
17/10/2016
"Ето го и следващото неустоимо предложение за вкусна пица без тесто "
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо939
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват с прясното мляко и малко сол. Сместа за омлета се сипва в тиган с незалепващо покритие и докато се пържи от долната страна, отгоре затваряте с капак, за да стегне и да не се налага да обръщате.

Омлетът е готов след 2-3 минути. Прехвърляте в тава покрита с хартия за печене. Намазвате омлета с лютеница и редите отгоре нарязаните зеленчуци и моцарелата. Поръсвате с риган и настъргвате кашкавала. Печете във фурна за няколко минути, докато кашкавалът се разтопи и придобие приятен загар.

Комбинирана иноксова щипка с нож за пица-23%
За вашата зимнина препоръчваме:
Комбинирана иноксова щипка с нож за пица
14.00 лв.
10.78 лв.
Виж ››

Комбинирана щипка с нож за пица - отрязвате перфектното парче пица и го сервирате лесно и бързо без да се разпадне.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар