Пилешка чорбичка от фенери

18/10/2016
"Понякога най-обикновените рецепти са най-вкусни Точно като тази "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 478
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете предварително пилешките фенери и ги обезкостете. Прецедете бульона и го сложете в подходящ съд за варене. Добавете ситно нарязаните и почистени лук и морков. Добавете и почистената от семенната част чушка, нарязана на ситно.

Кипнете и варете, докато зеленчуците омекнат. Прибавете обелените и нарязани на малки парчета картофи. Върнете пилешкото обезкостено месо към бульона.

Овкусете със сол и черен пипер. Продължете готвенето на тих огън, докато омекнат картофите. В края на варенето, добавете фидето, аз прибавих около 1 шепичка, и ситно нарязания магданоз.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар