Пилешка чорбичка от фенери

07/01/2020
"Понякога най-обикновените рецепти са най-вкусни Точно като тази "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 610
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете предварително пилешките фенери и ги обезкостете. Прецедете бульона и го сложете в подходящ съд за варене.

Добавете ситно нарязаните и почистени лук и морков. Добавете и почистената от семенната част чушка, нарязана на ситно.

Кипнете и варете, докато зеленчуците омекнат. Прибавете обелените и нарязани на малки парчета картофи. Върнете пилешкото обезкостено месо към бульона.

Овкусете със сол и черен пипер. Продължете готвенето на тих огън, докато омекнат картофите.

В края на варенето на пилешката супа, добавете фидето, аз прибавих около 1 шепичка, и ситно нарязания магданоз.

Пилешката чорбичка от фенери е вкусна и икономична.

Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
55.45 лв.
Виж ››

Единственото по-хубаво нещо от това да имаш голямо семейство и куп верни приятели, е да приготвяш храна за всички тях. Това вече е възможно с голямата дълбока тенджера с вместимост от цели 5.3 л. Тази тенджера от неръждаема стомана улеснява всяка домакиня и това е безспорен факт.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар