Панирани домашни пилешки филета

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
21/10/2016
"Уникално вкусни панирани филенца, които ви гарантират незабравими мигове с приятели "
Приготвяне35 мин.
Готвене35 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 509
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • пилешки гърди - около 1 кг домашни
  • яйца - 4 бр.
  • соев сос - 1 к.ч.
  • бульон - 2 бр. пилешки
  • брашно
  • панировка - 1 пакет готова
  • олио
  • черен пипер
  • сусам - по желание
  • сол
* мерки и количества
Панирано Пиле

Начин на приготвяне

Нарязваме филето на тънки парчета, които на по-дебелата част начукваме. В купа стриваме бульоните и разтваряме със соевия сос, може да добавите малко олио.

Хубаво обърквате филетата със маринатата и оставяте за поне 30 минути. В дълбок тиган с повече олио панирате филетата, като първо леко овалвате в брашно, яйца и сухата панировка. Ако желаете добавете сусам в панировката и оваляйте.

Пържете до златисто.

Комплект 2в1 кухненска ножица с дъска за рязане
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект 2в1 кухненска ножица с дъска за рязане
11.99 лв.
Виж ››

Дребните удобства са тези, които превръщат ежедневното готвене в истинско удоволствие, затова не пропускайте да се сдобиете с този практичен комплект кухненска ножица с дъска

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар