Нервозни телешки бургери

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
441
1064
372
5
24/10/2016
"Побързайте, защото тези нервознви кюфтета изчезват за секунди!"
Приготвяне15 мин.
Готвене7 мин.
Общо22 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо792
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всичките продукти за кюфтетата се смесват като лукът се рендосва, а беконът се нарязва на максимално малки парчета. Правите две големи бургер-кюфтета и ги запичате на грил тиган или на тефлонов такъв до готовност.

Питките се загряват на тостер и редите лист маруля, бургер, кашкавал и домат. Ако използвате топъл бургер и топла питка, кашкавалът се разтапя бързо и става изключително вкусно.

Вкъщи ги изядоха прекалено бързо и не ги изчакахме да се разтопи кашкавалът.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар