Пълнени чушки с картофи и праз

23/12/2019
"Стара, но златна рецепта от Българската кухня "
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 281
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите в подсолена вода, обелете ги и ги намачкайте с вилица. Добавете натрошеното сирене и подправките, нарежете празия лук на много дребно и добавете и него към картофената смес.

Чушките почистете от семето и дръжките, напълнете ги с картофената плънка.

Потопете леко отвора на всяка чушка в брашно, за да не изтече плънката.

Подредете чушките в тава, полейте ги с мазнина и печете на 220 градуса за 45 минути. Пълнените чушки с картофи и праз са готови.

Ароматни и много вкусни пълнени чушки, които препоръчвам!

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар