Начин на приготвяне
Нарежете на ситно пресния лук и намачкайте чесъна. Нарежете наденицата на пръстени. Настържете картофите. Нарежете доматите на филийки.
Нарежете чушките по дължина, почистете ги от семената и жилките, посолете и ги подредете в тава хартия, застлана с хартия за печене. Загрейте фурната до 200 градуса. Магданозът се нарязва на ситно.
Запържете и двата лука в загрятото олио с картофите, за около 10 минути, за да омекнат зеленчуците.
Добавете солта, черния пипер и магданоза.
Комбинирайте сирената с половината количество пармезан и разбъркайте в охладените картофи. Проверете вкуса на плънката и напълнете чушките с нея.
Подредете върху сиренето кръгчета колбаси и резенчета домат.
Печете около 30 минути чушките със сирена.
Поръсете с останалия пармезан и сервирайте като гарнитура или като самостоятелно ястие пълнените чушки с картофи и сирена.