Начин на приготвяне
Направете крема, като в купа разбиете течния шоколад и крема сиренето до еднородна смес, добавете сметаната и разбъркайте с дървена лъжица до получаване на гладък шоколадов крем.
Малините внимателно измийте под течаща вода, като внимавате да не ги скашкате.
Вземете тавичка, в която ще редите тортата, на дъното ѝ сложете две лъжици от крема и разпределете, отгоре наредете един ред бисквити, с лъжица полейте бисквитите с малко кафе, колкото за аромат, но не ги сиропирайте.
Покрийте с част от крема и поръсете с малко смлени орехи. Разпределете крема, така че да ви стигне за поне четири реда бисквити.
Сложете нов ред бисквити, редете ги една до друга, полейте пак с кафе, сложете от крема и разпределете половината от малините.
Върху малините следва нов ред бисквити, малко от кафето, крем и поръсвате с орехите. Последния ред е бисквити, малко кафе и останалия крем.
Украсете бисквитената торта с малини, няколко ягодки за разкош и поръсете с орехи.
Сложете тортата за няколко часа в хладилник. Консумирайте Бисквитената торта с шоколад и малини добре охладена.