Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Свински ребра с гъби и топено сирене

Свински ребра с гъби и топено сирене

Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
2
"Животът е прекалено кратък - насладете му се без да броите калориите"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 500 г
  • гъби - 10 бр. пресни
  • топено сирене - 70 г
  • кашкавал - 100 г
  • за марината
  • соев сос - 2 с.л.
  • горчица - 1 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете соевия сос с горчицата, черния пипер и солта, сложете сместа в дълбока купа и добавете ребрата, разбъркайте хубаво, оставете в хладилник за 2 часа.

Вземете ребрата и половината от тях сложете в йена, отгоре сложете нарязаните гъби, топеното сирене, нарязано на колелца, и настъргания кашкавал.

Отгоре сложете другите ребра, сипете много малко вода, сложете капака на йената и печете за 45 мин на 200 градуса.

Свинските ребра с гъби и топено сирене са супер вкусотия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: