gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Салца»Салца с нахут и патладжан

Салца с нахут и патладжан

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k9k5
Салца с нахут и патладжан1 / 2
31/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"Ароматна салца с патладжани, в която вегетарианците и веганите ще се влюбят"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд загрейте зехтина, куркумата и кимиона на средно висока температура.

Сотирайте 3 минути, докато вкусовете се смесят. Разбъркайте и прибавете нахута и патладжана.

Сотирайте 1 минута докато нахутът се загрее. Овкусете със сол и черен пипер. Поръсете с магданоз преди сервиране.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: